بسیاری از صنایع غذائی، آرایشی بهداشتی و مکمل در فرمولاسیون فرآوردههای خود دارای اشکالات اساسی هستند. از
جمله این اشکالات بافت نامناسب، ناپایداری مواد موثره و طول عمر کم محصول، عدم یکنواختی فرآورده، دو فاز
شدن محصول، تغییر رنگ، عطر و طعم، اکسید شدن محصول و تعییر مزه، انحلال پایین و تشکیل رسوب، استفاده از
مواد اولیه و جانبی نامناسب یا اضافی که قابل حذف هستند، بالا بودن هزینه تولید به دلیل دور ریز بالای مواد
اولیه و موثره اشاره کرد. از جمله خدمات تخصصی این شرکت بهبود فرمولاسیون و کسب رضایت بالاتر مصرف کننده
از مصرف محصولات است. این موضوع دست بالاتر به تولیدکننده در بازار رقابت به دلیل بهبود فرمولاسیون، کاهش
مصرف مواد موثره و کمکی و کاهش هزینه قیمت تمام شده را میدهد.